Karşınızda HTC One Max!



Şık tasarımı ve zengin donanımsal özellikleriyle bu sene adından sıkça söz ettirerek yılın telefonu seçilen ve HTC firmasının kötü günlerini geride bırakmasını sağlayan HTC One modelinin bir büyük modeli HTC One Max tanıtıldı.

Tasarım ve özellikler açısından HTC One modeline tıpa tıp benzemesinin yanında, One Max modelinde arka kapak çıkabiliyor. Sim kart ve micro sd yuvaları bu kapağın altında bulunuyor ve dahili hafıza olan 16 ya da 32 GB'ı yükseltmek mümkün. Fakat arka kapak açılabilmesine rağmen HTC One Max sabit pille geliyor ve değiştirilmesi mümkün değil. Cihazın arka kısmında bulunan parmak izi okuyucusu sayesinde ekran kilidini açabilir ya da uygulamalara giriş yapabilirsiniz.



Teknik özellikler olarak 5.9 inç 393 dpi Super LCD3 Full HD ekran, 2 çıkışlı BoomSound hoparlör, 1.7 GHz 4 çekirdek Qualcomm Snapdragon 600 işlemci, 2 GB hafıza, 4 megapiksel UltraPixel altyapılı kamera ve Full HD video çekim özelliklerine sahip. BoomSound özelliğine sahip olmasına rağmen HTC One modelinde olduğu gibi Beats altyapısına yer verilmemesi şaşırtıcı gözüküyor. Android 4.3 ve Sense 5.5 ile piyasaya çıkacak olan cihazın Türkiye'ye ne zaman geleceği henüz netlik kazanmamısına rağmen bir kaç hafta sonra teknoloji marketlerinde yerini alacağını düşünüyorum.

Sense 5.5 güncellemesinin ise önümüzdeki hafta One ve One Mini modellerine de geleceği duyuruldu.





Pamir Çevikoğulları

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

3000 TL altındaki en iyi akıllı telefonlar!

4000 TL altındaki en iyi akıllı telefonlar!

AliExpress muhtesem fırsatlar!