LoL Akademi Google Play ve App Store'da yerini aldı!



Ekip arkadaşlarımız (ekip:https://www.facebook.com/LoLAkademiApp/info) ile birlikte uzun süredir üzerinde çalıştığımız ilk ve tek Türkçe League of Legends uygulamasıyla LoL ile ilgili aradığınız herşeye tek bir uygulamayla artık ulaşabileceksiniz.

Ücretsiz olarak hem App Store'dan iOS işletim sistemli telefonlarınıza indirebileceğiniz gibi hem de Google Play üzerinden Android işletim sistemli telefonlarınıza indirebilirsiniz. Şuan için beta olarak sunulan uygulamanın özelliklerinden bahsetmek gerekirse: Haftalık Ücretsizler, Şampiyon İndirimleri, Kostüm İndirimleri, Haberler ve Turnuvalar olmak üzere beş farklı kategoride kullanıcılara bilgi sağlarken ana menüde Canlı Yayınlar ve Taktikler diye ileriki zamanlarda aktifleşecek iki tane pasif menü bulunuyor. Programın çıkışı ile birlikte tüm kaynaklar henüz bir araya gelmemiş olsa da yavaş yavaş yeni özellikler ekleyeceğimizden emin olabilirsiniz. Bir sonraki olası özelliği ise ana sayfadaki 'yakında' etiketli menü tuşlarından takip edebilirsiniz. 

Birçok sitede dağınık olarak ve yabancı dilde bulunan LoL bilgilerini tek bir çatı altında, mobilde ve tamamen Türkçe olarak toplayan LoL Akademi, şu an iki pazarda da ücretsiz olarak indirilmeye hazır durumda. Hemen indirip faydalanmaya başlayabilir ve yapacağınız geri dönüşlerle uygulamadaki hataların en kısa sürede düzeltilmesini sağlayabilirsiniz.


Uygulama linkleri
App Store: http://bit.ly/1edVd57
Google Play: http://bit.ly/15CTGOg

Sosyal medya linkleri
Facebook: https://www.facebook.com/LoLAkademiApp
App Twitter : https://twitter.com/LoLAkademiApp

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

3000 TL altındaki en iyi akıllı telefonlar!

4000 TL altındaki en iyi akıllı telefonlar!

AliExpress muhtesem fırsatlar!