Galaxy Note ailesi genişlemeye devam ediyor!



Las Vegas'ta gerçekleşen CES teknoloji fuarında yepyeni cihazlar tanıtılmaya başlandı. İlk günden en hızlı açılışı ise Samsung yaptı. Tablet piyasasında en iyi şekilde kalemle not almaya imkan sağlayan Galaxy Note ailesine yeni üyeler katıldı. Daha çok iş hayatına yönelik olmasına rağmen Galaxy NotePro ve Galaxy TabPro (3 farklı boyuta sahip), herkesin sahip olmak isteyeceği türden cihazlar olmuş.



En çok konuşulacak cihazlar tabiki devasa ekrana sahip olan 12.2 inç ekrana sahip olan Galaxy NotePro ve Galaxy TabPro modelleri. WQXGA 2560 x 1600 piksel ekranlara sahip cihazlar oldukça parlak ve keskin görüntü sunmasının yanında NotePro modeli, S pen desteğini kullanıcalara sunuyor. Öte yandan TabPro modeli ise 12.2 inç , 10.1 inç ve 8.4 inç olmak üzere aynı ekran çözünürlüğü ile 3 farklı boyutta kullanıcılarla buluşuyor olacak.

12.2 inç modeller MIMO (çift Wifi desteği), 7.95mm kalınlık, 750 gram ağırlık, USB 3.0 ile hızlı şarj ve data aktarımı, 4.4 Android Kit-Kat, 4 bantlı HSPA+ bağlantı, Bluetooth 4.0, 2 megapiksel ön ve 8 megapiksel arka kamera ve rakiplerine oranla çok yüksek olan 9,500 mAh pil kapasitesi gibi özelliklere sahip.



Cihazların hepsi Qualcomm Snapdragon 800 2.3 Ghz 4 çekirdekli işlemci ve 2GB hafızaya sahip. İşlemci ve hafızanın güçlü tutulmasının sebebi ise Samsung'un yeni tabletleri için tasarladığı MagazineUX. Ekranınızı 4 sayfaya kadar bölerek birden fazla uygulamayı ve işlemi aynı anda rahatlıkla kullanmanıza imkan sunuyor olacak.


Pamir Çevikoğulları

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

3000 TL altındaki en iyi akıllı telefonlar!

4000 TL altındaki en iyi akıllı telefonlar!

AliExpress muhtesem fırsatlar!