Google Play, bulut deneyimini bir adım daha ileri taşıyor!



Google, Android işletim sistemini git gide geliştirmekte oldukça istikrarlı bir şekilde devam ediyor. Google Play, Android Market'i yepyeni bir boyuta ulaştıracak. Google Play ile artık 450.000'den fazla uygulama,milyonlarca müzik ve kitap,yüzlerce film nereye giderseniz gidin elinizin altında. İndirmek istediğiniz uygulamaların, oyunların veya benzer bir içeriklerin yorumlarını okuyabilir, ekran görüntülerine bakabilirsiniz.

Google Play, bulut teknolojisini kullanarak bir çok yenilik getiriyor. İndirdiğiniz, satın aldığınız tüm içerikleri her hangi bir platforma bağlı kalmadan istediğiniz yerden açabiliyorsunuz. Örneğin cep telefonunuza indirdiğiniz bir müziki,bilgisayarınızda play.google.com adresine girerek dinleyebilir, tabletinizden indirdiğiniz bir kitabı, android işletim sistemli telefonunuzdan rahatlıkla istediğiniz an okumaya devam edebilirsiniz.


İstediğiniz içeriği; Google Plus, e-mail veya mesaj olarak isteğiniz bir arkadaşınızla kolaylıkla paylaşabilirsiniz. İndirdiğiniz bir müziği arkadaşınıza bedavaya dinletebilir ve kolaylıkla fikir sahibi olmasına yardımcı olabilirsiniz. İndirdiğiniz tüm müzikler tek bir yerde online olarak toplanacağı için hafıza hakkında hiç endişe etmenize gerek yok.

Denemek isteğiniz bir uygulama varsa, cihazınıza dokunmadan online olarak cihazınıza yükliyebilir, yüzlerce film arasından beğendiğinizi seçip kiralayabilir ve istediğiniz zaman istediğiniz yerde filmin keyfini çıkartabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

3000 TL altındaki en iyi akıllı telefonlar!

4000 TL altındaki en iyi akıllı telefonlar!

AliExpress muhtesem fırsatlar!